Vi söker en logistiker/servicekoordinator

6.7./2017

Vi söker en logistiker/servicekoordinator

Vill du arbeta med logistik och service i ett spännande och miljömedvetet företag? Då kan detta vara tjänsten för dig! Fortum Waste Solutions ingår i Fortumkoncernen och arbetar med att förbättra material- och energieffektiviteten för våra kunder genom att erbjuda lösningar för återanvändning, återvinning och slutdeponering samt tjänster för marksanering och miljöbyggande.

Som medarbetare inom logistik på Fortum Waste Solutions ingår du i ett team på fem personer vars uppdrag är att ge förstklassig service till företagets kunder och interna beställare.

Läs mer om tjänsten och ansök

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via ansökningsformulär, se länk ovan. Du kan endast bifoga ditt CV. Motivera kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, kontaktuppgifter se länk ovan.