Öljy ja kaasu

Fortum tarjoaa vaarallisten jätteiden kierrätyspalvelut ja ympäristön puhdistuspalvelut, jotka auttavat ratkaisemaan öljy- ja kaasuteollisuuden haasteet ja minimoimaan riskit.

Luotettavat ratkaisut öljy- ja kaasuteollisuuden tarpeisiin

Fortum tarjoaa vaarallisten jätteiden kierrätyspalvelut ja ympäristön puhdistuspalvelut, jotka auttavat ratkaisemaan öljy- ja kaasuteollisuuden haasteet ja minimoimaan riskit. Kokonaisvaltaisen palvelumme ansiosta voimme käsitellä suuria jätemääriä ja tarjota apua välittömästi kriisitilanteissa.

Fortum kerää, käsittelee ja hyödyntää esimerkiksi satamista, avomerilaitoksista ja öljynporauslautoilta tulevat vaaralliset jätteet. Vaarallisista jätteistä poistetaan myrkyt ja jätteet hyödynnetään energiana kaukolämmityksessä. Öljy- ja vesiyhdisteet kierrätetään uusiksi tuotteiksi.

Lisäksi Fortum tarjoaa täydellisen ympäristön puhdistusratkaisun merellä tapahtuvien onnettomuuksien varalle. Voimme esimerkiksi kerätä nesteet ja puhdistaa säiliöt maissa. Palvelu on käytettävissä maailmanlaajuisesti ympäri vuorokauden.

Yrityskohtaista palvelua aikataulun mukaisesti

Turvallisuus, tehokkuus ja toimiva logistiikka on olennaista öljy- ja kaasuteollisuudelle. Fortum vastaa nopeasti kaikkiin pyyntöihin ja huolehtii siitä, että asiat tehdään aikataulun mukaisesti. Kaikki asiaankuuluvat säännökset otetaan huomioon – ja paljon muutakin. Toimimme parhaiden käytäntöjen ja korkeiden standardien mukaisesti.

Fortumin kokemus ja laaja asiantuntemus parantavat asiakkaan arvoketjua. Jokainen yritys saa sen tarpeiden mukaisen ja sen toimintaa tukevan tehokkaan, yksilöllisen suunnitelman. Kierrätys lisää ympäristöhyötyjä ja asiakkaan hyvää mainetta.

Esimerkkejä ratkaisuistamme

  • Öljynporauslautoilta ja avomerilaitoksista kerätyt öljy- ja vesiyhdisteet kierrätetään.
  • Jos katastrofi tapahtuu, puhdistamme ympäristön perusteellisesti maista käsin.
  • Vaaralliset jätteet muunnetaan energiaksi ja hyödynnetään ympäristöystävällisessä kaukolämmityksessä.

Tärkeimmät hyödyt

  • Maineenhallinta
  • Kokonaisvaltainen palvelumalli
  • Riskien minimointi
  • Innovatiiviset, yksilölliset ratkaisut
  • Luotettava asiantuntemus
  • Tavoitettavuus vuorokauden ympäri

Voimme keskustella siitä, mitkä ympäristöpalvelumme olisivat hyödyksi yrityksellenne. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne ja kerromme, miten voimme parantaa toimintavarmuuttanne.