Toimialat

Toimialat

Kaivosteollisuus

Innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja kaivosteollisuuden ympäristönhuoltoon ja materiaalihallintaan. Palvelut kaivostoiminnan koko elinkaaren ajaksi.

Kauppa ja palvelut

Jätteenkeräyksen kokonaisvaltainen palvelukonsepti. Kumppanuus, joka kattaa kaupan erilaiset toiminnot, lainsäädännön sekä niiden muuttuvat vaatimukset.

Kemianteollisuus

Asiakaskohtaisesti suunnitelluilla ympäristönhuollon ja materiaalitehokkuuden ratkaisuilla tehoa kemianteollisuuden prosesseihin.

Meriteollisuus

Fortumin meriteollisuudelle tarkoitetut vaarallisten jätteiden kierrätyspalvelut ja ympäristön puhdistuspalvelut ovat ratkaisu riskienhallintaan.

Metalliteollisuus

Metalliteollisuuden materiaalivirtaa voidaan hyödyntää uusiokäytössä Ekokekim kustannustehokkailla ratkaisuilla. Lue tästä edut metalliteollisuudelle!

Metsäteollisuus

Fortumin metsäteollisuudelle tarjoamat palvelut tuovat kustannussäästöjä ja tehostavat tuotantoprosessia. Me tarjoamme ympäristörakentamisen palveluja.

Muoviteollisuus

Fortum on muoviteollisuuden vahva ja sertifioitu kumppani, joka tarjoaa tehokkaita palvelukokonaisuuksia kaikkien materiaalivirtojen hallintaan.

Rakennus- ja purkuliiketoiminta

Purkuun, kunnostukseen, rakennusjätteiden vastaanottoon ja kierrätykseen tarvitset vain yhden kumppanit. Lue lisää Fortumin kokonaispalveluratkaisuista!

Öljy ja kaasu

Fortum tarjoaa vaarallisten jätteiden kierrätyspalvelut ja ympäristön puhdistuspalvelut, jotka auttavat ratkaisemaan öljy- ja kaasuteollisuuden haasteet ja minimoimaan riskit.