Uusiomuovi teollisuudelle

Laadukas CIRCO-uusiomuovi tuo kilpailuetua kustannussäästöinä ja lopputuotteen lisäarvona. Yhteistyössä voimme räätälöidä uusiomateriaalia tuotantosi tarpeisiin.

Laadukasta CIRCO-uusiomuovia toimitusvarmasti asiakkaan tarpeisiin

Muovijalostamosta saatava tasalaatuinen uusiomuovi tuo kilpailuetua sekä raaka-aineiden kustannussäästöinä että lopputuotteen lisäarvona. CIRCO-uusiomuovi on eräkohtaisesti jäljitettävissä. Yhteistyössä voimme räätälöidä uusiomateriaalia tuotantosi tarpeisiin.

Fortumin CIRCO on kustannustehokas raaka-aine, jolla voidaan osittain tai kokonaan korvata neitseellistä raak-ainetta muovituotteiden valmistuksessa. Raaka-aineena CIRCO-uusiomuovi on paitsi laadukasta, myös neitseellistä raaka-ainetta edullisempaa ja ympäristöystävällisempää. Lisäksi kierrätysmateriaali luo lisäarvoa muovista valmistettavalle lopputuotteelle. CIRCO-uusiomuovigranulaattien CO2 jalanjälki on neitseellistä raaka-ainetta pienempi.

CIRCO – toisen sukupolven uusioraaka-aine

Fortumin Muovijalostamon uusiomuoviin käytetty raaka-aine voidaan jäljittää ja valita eräkohtaisesti. Näin pystymme vaikuttamaan yksityiskohtaisesti muoviraaka-aineen koostumukseen ja ominaisuuksiin. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä yhdessä asiakkaan kanssa. Kehitystyön tuloksena CIRCO-uusiomuovi voidaan räätälöidä prosessiesi ja tuotteidesi vaatimusten mukaan.

Olemme vahva materiaalitehokkuuden osaaja ja katsomme teollisuuden prosesseja kokonaisuuksina. Parhaillaan tuotannon sivuvirrat saadaan palautettua tuotannon raaka-aineeksi.

 Fortumin CIRCO-muovigranulaatti:

- Voidaan räätälöidä asiakkaan spesifikaatioiden mukaan.

- Takaa tasaisen laadun ja jäljitettävyyden.

- Ei sisällä vaarallisia aineita.

 CIRCO-granulaatit:

- Kierrätetty HDPE ja PP putken valmistukseen

- Kierrätetty LDPE kalvosovelluksiin

- Kierrätetty PP ruiskuvalusovelluksiin