Muovinkierrätys

Fortum tarjoaa kilpailukykyisen reitin muovin kierrätykseen. Tarjoamme kattavat palvelut muovin jalostamiseksi teollisuuden ja kaupan uusiokäyttöön.

Kierrätä muovit Fortumin kautta uudelleen käyttöön

Fortum tarjoaa kilpailukykyisen reitin muovien hyötykäyttöön. Jalostamme teollisuuden ja kaupan muovit uusiokäyttöön. Raaka-aineena uusiomuovi on paitsi laadukasta, myös neitseellistä raaka-ainetta edullisempaa ja ympäristöystävällisempää. Materiaalitehokkuuden osaajana Fortum katsoo teollisuuden materiaalivirtoja kokonaisuutena.

Vastaanotamme teollisuuden ja kaupan muoveja sekä erilliskerätyt kuluttajamuovipakkaukset, joista jalostamme CIRCO-uusiomuovia teollisuuden raaka-aineeksi sekä CIRCO-muoviprofiileja. Hyödynnämme materiaalina tai energiana myös erilaiset maatiloilta syntyvät jätemuovit.

Ratkaisut muovin materiaalikiertoon

Vastaanotamme teollisuuden ja kaupan erilliskerättyjä muoveja ja palautamme ne takaisin käyttöön raaka-aineina. Vastaanottohinnat perustuvat muovilaatuun, toimitustapaan ja -määrään. Mitä paremmin syntyvät jätteet on lajiteltu, sitä paremmin ne pystytään hyödyntämään.

Kierrätysmuovi on askel kohti materiaalien tehokasta hyödyntämistä kiertotaloudessa. Syntyykö toiminnastasi muovijätettä, jonka haluaisit turvallisesti materiaalina kiertoon? Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä juuri sinulle sopivin ratkaisu!